MÉS per Mallorca amb Miquel Oliver i el seu equip

La diputada Margalida Capellà, el conseller Lluís Apesteguia i el cap de llista al Congrés dels Diputats, Antoni Verger han assistit al plenari d’avui de l’Ajuntament de Manacor al qual s’ha aprovat la moció de censura.


Margalida Capellà i Lluís Apesteguia, diputada al Parlament de les Illes Balears i conseller al Consell de Mallorca respectivamen juntament amb el cap de llista al Congrés dels Diputats, Antoni Verger han assistit avui a la sessió plenària de l’Ajuntament de Manacor a la qual s’ha aprovat la moció de censura presentada per part del PP, El Pi i AIPC contra l’equip de govern liderat per Miquel Oliver.

Durant la sessió, a la qual també hi ha assistit el regidor d’Esquerra Oberta de Calvià, Rafel Sedano, Oliver ha lamentat que “els interessos econòmics d’uns quants prevalguin per sobre els interessos de la ciutadania de Manacor”.

Per la seva part, el conseller Lluís Apesteguia ha manifestat que “Manacor perd el batle de la il·lusió i del canvi”. D’aquesta manera, Apesteguia, Capellà, Verger i Sedano han volgut mostrar el suport de MÉS per Mallorca cap a Miquel Oliver i la resta de membres del seu equip de govern.