MÉS per Mallorca, amb la manifestació en defensa del sector públic i les pensions

La mobilització de demà està convocada per la Cimera Social. Fina Santiago reivindica el valor de la cosa pública com a element cohesionador de la societat: “en temps de crisi econòmica i social, és quan més cal defensar allò que permet a la gent viure dignament, com les pensions”


La coportaveu de MÉS per Mallorca, Fina Santiago, ha transmès avui el suport de la coalició a la manifestació convocada per la Cimera Social per demà dissabte en defensa d’allò públic i de les pensions. “Els ciutadans no podem quedar-nos de braços creuats quan estan desmantellant els serveis públics davant els nostres nassos”, ha dit.

La també diputada ha criticat durament la hipocresia del PP, “que només sap retallar democràcia i serveis públics mentre subvenciona els bancs i els col·legis de l’Opus Dei”.

Finalment, Santiago ha destacat que aquesta manifestació s’inscriu en les mobilitzacions convocades arreu d’Europa per la Confederació Europea de Sindicats. “No ens enganem, la lluita en aquests moments és a tots els nivells, i Europa és un marc essencial per a decidir si les polítiques es fan en favor dels interessos de la ciutadania o només dels interessos d’uns quants”, conclou.