MÉS PER MALLORCA ACUSA LA BATLESSA DE CAMPOS I TOTA LA DRETA D’ORQUESTRAR UNA CAMPANYA POSIDONIAFÒBICA

MÉS per Campos i MÉS per Mallorca han mostrat la seva preocupació per la campanya contra la posidònia que està duent a terme la dreta i ultradreta mallorquina, i de forma molt especial al municipi de Campos.

Guillem Balboa, portaveu de MÉS per Mallorca, ha afirmat que no hi ha cap perill científic lligat a la posidònia, i que ni la Llei ni el Decret que la desenvolupa ho contemplen. “No entenem l’escrit d’Emergències i la Conselleria corresponent hauria d’aclarir la base legal i científica amb què s’ha redactat” han afirmat altres fonts dels ecosobiranistes.

Balboa, a més ha acusat el PP de Campos de voler anar a rebuf de VOX i els seus acòlits de voler sembrar el dubte amb aquest assumpte. “Si tant de perill suposava la posidònia, com així l’Ajuntament no ha sol·licitat retirar-la en cap moment; és més, també s’hauria d’aclarir per què la concessionària, que tenia permís des del 26 de juliol, no l’ha retirat fins ara si ho consideraven tan necessari”, ha conclòs el portaveu ecosobiranista, que ha acabat defensant el manteniment de la posidònia a les platges.