MÉS per Llubí es constitueix per liderar el canvi polític al municipi

L’Assemblea Constituent tria Magdalena Perelló com a portaveu i Biel Barceló fa una crida per contribuir també al canvi a les Illes Balears

Ahir divendres es va constituir l’Assemblea Local de MÉS per Llubí. Més de 50 de persones van assistir a l’assemblea oberta que ha donat el sus a la constitució de la formació llubinera, que neix amb la convicció de liderar el canvi polític al municipi, governat actualment per un PP en minoria.

L’Assemblea Local de MÉS per Llubí va triar na Magdalena Perelló, actual regidora de l’Ajuntament, com a portaveu de MÉS, i s’ha establert un calendari i el procediment per tal que en els propers mesos la ciutadania de Llubí que hi vulgui participar elabori el programa electoral de la formació i elegeixi la candidatura a les properes eleccions municipals.

La nova portaveu Magdalena Perelló va resumir la decebedora gestió de l’actual equip de govern del PP: “Duim quatre anys d’un govern municipal que no es preocupa de les prioritats de la gent, sense projecte de poble, governant des de la prepotència i sense consultar res mai a la gent”. “Però el nostre grup municipal ha fet una oposició responsable i constructiva, els moments difícils de crisi econòmica així ho demanen, lluny de la política d’oposició desestabilitzadora que s’ha seguit a altres pobles on el govern està en minoria”.

Biel Vicens, actual portaveu del PSM­-EN a Llubí va animar als assistents a “participar activament d’un canvi al nostre poble”, “ara és moment de propostes conjuntes, coherents, raonables amb els recursos municipals, però també el moment de tenir un
projecte de poble i impulsar iniciatives de mirada llarga”.

A l’Assemblea Constituent de MÉS per Llubí varen assistir el coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i la candidata al Parlament Margalida Capellà. Barceló ha afirmat: “Mereixem un Govern que defensi els interessos de les ciutadanes i ciutadans de les Illes, que respecti l’educació, mantengui la sanitat que ens mereixem, cregui en la participació ciutadana i en la transparència”. I ha assegurat que “MÉS per Mallorca serà un actor important en el canvi i un instrument al servei de la ciutadania”.

Per la seva banda, Margalida Capellà ha explicat la seva perspectiva com a persona independent, activista en diferents moviments i entitats socials, que ha fet la passa de participar en política: “som a MÉS per Mallorca perquè és la gent que ha fet feina durant els darrers anys per un país millor, i perquè serà la peça clau del canvi que arribarà el proper mes de maig”.