MÉS per Calvià celebra la decisió de no esfondrar la fragata Baleares

El portaveu calvianer, Rafel Sedano, assegura que “estam satisfets que finalment el Ministeri de Defensa tregui la fragata a subhasta pública ja que d’aquesta manera no es durà a terme el seu esfondrament”.

JPEG - 1.6 MB

La coalició MÉS per Calvià ha assegurat avui, una vegada coneguda la decisió del Ministeri de Defensa de treure a subhasta pública l’embarcació militar Baleares, estar “satisfets” de la mesura adoptada per part del Ministeri de Defensa.

El seu portaveu, Rafel Sedano ha manifestat la seva alegria arrel de la decisió final i ha assegurat que “amb aquesta mesura finalitza una etapa de la lluita ecologista de la població de calvianera”.

Sedano també ha dit que aquesta iniciativa s’hauria d’haver adoptat fa anys ja que d’aquesta manera els partits polítics responsables no haguessin fet tudar doblers públics a la ciutadania. “PP i PSOE han allargat una decisió que era inevitable i que respon a molts anys de lluita ecologista”, ha comentat Sedano.

El portaveu calvianer també ha recordat el gran valor del fons marí de la costa de Calvià i ha assegurat que el municipi “no necessita 4.177 tones de metall esfondrades al mar per ser una potència turística”. MÉS per Calvià també ha recordat que aquesta decisió és una proposta que el PSM-Entesa ja va dur l’any 2005 al Congrés dels Diputats a través dels nacionalistes del BNG.