MÉS per Búger i el PSIB renoven el seu compromís amb el municipi

Les dues formacions han arribat a un nou acord per donar més agilitat i millorar la gestió diària


La renovació de l’acord de governabilitat que varen signar ahir els socialistes i els ecosobiranistes facilitarà que puguin fer feina pel bé del municipi sense entrebancs per part de cap de les dues parts.

Alhora cal destacar que el municipi s’adherirà a l’Agència de Disciplina Urbanística (ADU), una bona notícia, segons Liniu Siquier, batlessa del municipi: "És una aposta per l’objectivitat, ja que es deixa en mans del Consell de Mallorca la disciplina urbanística per assegurar un correcte seguiment d’aquest aspecte".

Siquier s’ha mostrat satisfeta per aquest nou acord que contempla celebrar una Comissió de Seguiment del Pacte, cada tres mesos, per fer un seguiment constant i acurat del bon desenvolupament de l’acord de governabilitat signat.

L’acord també permetrà agilitzar la gestió diària, i introduir millores amb la incorporació de propostes estretes dels programes electorals de les dues formacions, com per exemple l’augment de la transparència en la gestió dels comptes municipals i a l’hora de fer contractacions públiques. MÉS per Búger i PSIB volen potenciar el servei d’assistència a domicili, revisar a la baixa l’impost de fems i clavegueram de les cases deshabitades i integrar el municipi dins les rutes cicloturístiques per afavorir el desenvolupament dels negocis locals.

Tal com s’havia acordat anteriorment Liniu Siquier, qui va ser designada com a batlessa de MÉS per Búger, continuarà fins al 13 de desembre de 2017 i posteriorment ho serà el socialista Rafel Capó.