MÉS per Binissalem critica la manca de ètica de l’equip de govern i l’acusa d’abús de poder amb finalitats partidistes.

El passat dissabte, els veïnats de Binissalem varen rebre, porta a porta, el full informatiu de l’Ajuntament de Binissalem al mateix temps que el full del PP local.

Bartomeu Abrines, actual portaveu de MÉS per Binissalem, critica la manca d’ètica de l’equip de Jeroni Salom, batle de Binissalem, pel fet d’aprofitar la mateixa bustiada per dues coses de naturalesa molt distinta: una és particular del PP i l’altra és de tots els binissalemers.

En aquest sentit, el portaveu municipal presentarà un pregunta al proper plenari per tal que el batle del PP expliqui aquests fets i aclareixi, entre altres coses, què li ha costat la bustiada i qui l’ha pagada.

Des de MÉS per Binissalem es vol manifestar un rebuig frontal a la manera de fer de l’equip de govern actual, el qual confon el govern municipal , que és de tots, amb la clàssica política partidista i electoralista del PP.

A pràcticament sis mesos vista de les properes eleccions el PP de Binissalem ofereix un trist espectaclei tractant a la gent d’ignorant, utilitzant tots els mitjans que té a l’abast, fins i tot els manco ètics, per començar la seva carrera electoral.

L’equip de govern, després de pobrejar i vendre el patrimoni social i econòmic dels binissalemers i hipotecant el nostre futur, ara, usa les arts pròpies dels mentiders i dels venedors de fum per confondre l’electorat.