MÉS per Algaida, Pina i Randa dóna per acabada l’etapa de suport a l’equip de govern del PSOE a l’ajuntament algaidí

L’incompliment reiterat dels acords signats per a la investidura de la batlessa, la socialista Maria Antònia Mulet, i la manca de col·laboració i confiança demostrada per part de l’equip de govern municipal en aquests dos anys han estat la clau en la passa que donen ara els regidors econacionalistes


El portaveu de MÉS per Algaida, Pina i Randa, Tomeu Ballester, acompanyat dels regidors Margalida Puigserver i Guillem Fiol, han mostrat avui la seva decepció i malestar amb l’equip de govern de PSIB-PSOE a l’ajuntament algaidí a causa del reiterat incompliment dels acords de governabilitat signats a l’inici de legislatura, els quals es traduïren en el suport dels tres regidors ecosobiranistes a la investidura de la batlessa, la socialista Maria Antònia Mulet.

En aquest sentit, Ballester ha manifestat que “des de MÉS per Algaida, Pina i Randa ens sentim decebuts per la gestió actual de l’equip de govern de l’ajuntament ja que no compleixen els objectius acordats al pacte d’investidura i, malgrat ens oferim a reunir-nos periòdicament, i fins i tot a participar de les decisions de govern, no se’ns té en compte mai”. Ballester ha explicat que “amb els resultats electorals de maig de 2015, Algaida, Pina i Randa varen decidir que no volien majories absolutes. Aquest fet encara no s’ha vist reflectit en cap moment de la legislatura”.

Des de la formació ecosobiranista recorden que l’ajuntament algaidí està gestionat en aquests moment pels 6 regidors del PSOE, que governen en minoria gràcies a un acord d’investidura amb MÉS per Algaida, Pina i Randa a través del qual tres regidors econacionalistes investiren com a batlessa a Mulet. En aquest sentit, Ballester ha afirmat que “malgrat que l’equip de govern està en minoria, pareix que no són conscients de la necessitat d’arribar a acords”.

El portaveu algaidí ha explicat també que a la darrera assemblea de MÉS per Algaida, Pina i Randa celebrada el passat 11 de juny, s’acordà que la formació ecosobiranista es desvincularia dels acords signats el juny de 2015 i continuaria la feina d’oposició responsable i constructiva per tal de millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania del municipi.

Tomeu Ballester també ha assegurat que “des de l’aprovació dels darrers pressuposts no hem tingut cap contacte amb el PSIB-PSOE”. En aquest sentit, el portaveu de MÉS per Algaida, Pina i Randa ha apuntat que “no se’ns té en compte a l’hora d’iniciar o desenvolupar cap projecte, i només se’ns comuniquen les decisions quan ja s’han pres”.

"Volem col·laborar i treballar en benefici d’Algaida, Pina i Randa, però una vegada feta efectiva la investidura de la batlessa Mulet, no té sentit traslladar una imatge de treball en equip quan aquest no existeix. El PSIB-PSOE d’Algaida no va voler comptar amb nosaltres per governar, quan noltros consideràvem i seguim considerant que aquesta era la millor opció pel municipi i pels seus habitants, 700 dels quals varen votar MÉS”, ha dit Ballester.

El portaveu ha finalitzat assegurant que “la sensació que té una bona part de la ciutadania del municipi és que el PSIB-PSOE té por de compartir govern amb MÉS per Algaida, i això no és positiu per a ningú”.