MÉS lamenta l’abstenció i el silenci del PP sobre la caducitat de l’Interès General del Golf de Son Saletes

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme celebrada avui ha aprovat, amb l’abstenció del PP, la caducitat de l’Interès General del projecte del camp de golf de Sencelles.

El portaveu del grup de consellers MÉS per Mallorca, Joan Font, ha criticat avui, després de la sessió de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme, la decisió dels membres del Partit Popular d’abstenir-se a la votació referent a la caducitat de l’Interès General del projecte del Golf de Son Saletes.

El conseller ecosobiranista ha assegurat que “el sentit del vot del PP respon a les seves intencions de seguir cobrint Mallorca de camps de golf”. Font ha lamentat l’abstenció del PP i ha manifestat que “la seva decisió també està motivada per no fer mal a la imatge d’una empresa afí al PP, com és Club Golf de Mallorca S.L., de la històrica família popular Ventura-Rubí”.

Font ha finalitzat lloant la tasca dels tècnics del Departament d’Urbanisme i Territori del Consell, al mateix temps que ha criticat l’abstenció del PP ja que, segons assegura, “ només serveix per qüestionar la feina dels professionals que ha elaborat l’informe de caducitat del projecte del camp de golf”.