MÉS Joves dóna total suport a les encausades per ocupar la Conselleria

Les joventuts de MÉS per Mallorca critiquen el judici que es durà a terme els propers dies 2, 3 i 4 de juliol per ocupar pacíficament la Conselleria d’Educació i Cultura per tal de reclamar diàleg al Govern Bauzá amb els docents.

MÉS Joves ha expressat avui el seu suport als i les joves que aniran a judici els propers dies 2, 3 i 4 de juliol després d’ocupar pacíficament la Conselleria d’Educació i Cultura amb l’objectiu de protestar per la manca de diàleg del Govern Bauzá amb els docents. L’organització política juvenil ha qualificat de “repressió i persecució” les detencions dutes a terme per l’asseguda pacífica per part dels estudiants.

El representant de MÉS Joves, Àlex Moll, ha assegurat que "una vegada més el Partit Popular ens mostra la seva capacitat de diàleg, el seu esperit de repressió, i el seu tarannà. No tenen voluntat per escoltar a la ciutadania ni als moviments socials que defensin unes polítiques diferents a les seves".

Per altra part, el representant dels joves ecosobiranistes a l’executiva de MÉS per Mallorca, Miquel Galmés, ha afirmat que “no té justificació possible la persecució de José Maria Rodríguez, ex-delegat del Govern, cap als joves que es manifestaren pacíficament a la Conselleria d’Educació i que, en tot cas, reberen mostres de violència per part d’alguns càrrecs de la conselleria”.

MÉS Joves han exigit l’absolució per a totes les encausades. Asseguren que si aquest fet no es produeix serà una mostra més de la repressió contra les manifestacions de col·lectius que pensen diferent al PP. Els joves econacionalistes donen total suport al manifest de les encausades per l’ocupació pacífica, al mateix temps que defensen el dret a manifestar-se i critiquen l’actitud duta a terme durant aquesta legislatura per part del govern de José Ramón Bauzà.