MÉS i PSIB demanen una reunió extraordinària de la Comissió del Codi Ètic per parlar del discurs “electoral” de Maria Salom a la Diada

Segons el Grup MÉS i el Grup Socialista “part del discurs que va fer la Presidenta suposa una clara transgressió dels principis del Codi Ètic aprovat per la institució”.

Els grups de l’oposició del Consell de Mallorca han enregistrat aquest matí una sol·licitud de reunió extraordinària de la Comissió de Seguiment del Codi Ètic per tractar el "discurs electoral" que va fer la presidenta Maria Salom i en concret, l’acusació "d’haver trobat un Consell on havia arrelat la corrupció".

Segons el Grup Socialista i el Grup MÉS per Mallorca és del tot necessari convocar aquesta trobada perquè "part del discurs que va fer la Presidenta suposa una clara transgressió dels principis del Codi Ètic aprovat per la institució".

Des dels grups de l’oposició lamenten l’intent de Maria Salom i de l’equip de Govern del PP de voler fer veure que tots els partits polítics són com ells i facin acusacions mediàtiques sense arguments o proves. Afegeixen que, a dia d’avui, "els fets són que hi ha un expresident del PP a la presó, a més de distints alts càrrecs del Govern Matas".

Per això, tant el Grup Socialista com el Grup MÉS per Mallorca esperen que el govern insular accepti la convocatòria d’aquesta reunió extraordinària després d’un discurs que ambdues formacions qualifiquen de "míting electoral del PP que dóna el tret de sortida a la seva campanya electoral".