MÉS exigeix la compareixença de Sansaloni davant la “caòtica” situació dels hospitals de Balears

La diputada del Grup Parlamentari MÉS, Fina Santiago, ha manifestat que la situació que pateixen actualment les urgències dels hospitals de les nostres illes és degut a “una manca de planificació i a les retallades de personal públic”.

El Grup Parlamentari MÉS ha anunciat avui que registrarà una sol·licitud de compareixença urgent del conseller de Salut, Martí Sansaloni, per tal de tractar el greu problema que s’està generant durant els darrers dies a les urgències dels hospitals públics de les Illes Balears.

La portaveu adjunta del Grup MÉS, Fina Santiago, ha assegurat que “aquesta caòtica situació ve generada per una manca de planificació i per les retallades de personal públic dels hospitals de les illes”. Santiago ha criticat que no hi hagi una reacció ràpida per part dels actuals responsables de la sanitat pública i que es deixin passar els dies per veure si s’arregla i baixa la demanda”.

La diputada del Grup MÉS ha assegurat que “des del Grup MÉS lamentam la manca d’explicacions públiques aportades per part de la Conselleria de Salut, així com també la falta de propostes de solucions ràpides davant una greu situació com la que estam patint actualment”.

Finalment Santiago ha lamentat la situació que han de patir les ciutadanes i ciutadans i ha manifestat que “tenim davant nosaltres una situació que s’ha repetit cada any durant la legislatura del PP”.