MÉS exigeix a PP i PSOE que deixin d’utilitzar la ronda d’Algaida amb finalitats electoralistes

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, i els regidors del consistori algaidí, Tomeu Ballester i Margalida Puigserver, han exigit que “s’iniciïn d’una vegada les obres d’un projecte que s’arrossega des dels anys 90”.

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha reclamat avui a l’equip de govern del Consell un “compromís real amb els veïns d’Algaida” per tal d’iniciar d’una vegada les obres de la ronda del municipi. Font, que ha comparegut en roda de premsa juntament amb els regidors de MÉS per Algaida, Tomeu Ballester i Margalida Puigserver, ha denunciat la manca de voluntat política del PP del Consell a l’hora de dur a terme les obres de la ronda d’Algaida.

En aquest sentit, Font ha recordat que el 2012 es va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques del Consell una moció per tal d’exigir l’inici de les obres del projecte, però que tant als pressuposts de 2013 i de 2014 el PP no ha volgut destinar-hi cap partida econòmica. “El PP ha demostrat que la seva prioritat no és la ronda d’Algaida. El projecte important per l’equip de govern del Consell és l’autopista Llucmajor – Campos”, ha manifestat Font.

Per la seva part, el regidor de MÉS per Algaida, Tomeu Ballester, ha demanat al PSOE i al PP d’Algaida que “deixi d’utilitzar el projecte de la ronda amb finalitats electoralistes “. Ballester ha assegurat que “l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algaida culpa al PP del Consell de no iniciar les obres”, però que durant la passada legislatura, quan Francina Armengol era presidenta del Consell, “no va fer res per reclamar una partida pressupostària”.

Finalment, la regidora Margalida Puigserver, ha reclamat “una solució urgent al problema de la ronda” i ha recordat que, actualment, “el projecte continua sense executar i qui ho pateix son els veïnats d’Algaida, els quals no tenen culpa de res”.