MÉS escolta les reivindicacions de la petita i mitjana empresa de Mallorca

La formació es reuneix amb PIMEM i es mostra partidària d’impulsar un canvi de model econòmic basat en la diversificació, la innovació i el suport a la nostra xarxa empresarial i comercial.

Els candidats de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern i del Consell, Biel Barceló i Miquel Ensenyat, juntament amb el conseller electe, Joan Font, es varen reunir ahir amb membres de la Federació Empresarial de Petites i Mitjanes Empreses de Mallorca (PIMEM). Ambdós candidats varen escoltar les propostes dels empresaris, les quals es centraren en abandonar la política de l’urbanisme a la carta, així com també les seves modificacions puntuals, per tal d’afavorir a les grans empreses. En aquest sentit, des de PIMEM varen reclamar als membres de MÉS que impulsin la derogació parcial de la Llei de Comerç Balear.

El portaveu de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern, Biel Barceló, va manifestar als membres de PIMEM el seu compromís d’apostar per la petita i mitjana empresa. “El PP de Bauzá s’ha dedicat durant tota la legislatura a afavorir, d’una manera o altra, les grans superfícies”, va apuntar Barceló. El líder de MÉS també va manifestar la necessitat de dur a terme un canvi de model econòmic basat en la diversificació, la innovació i el suport a la nostra xarxa empresarial i comercial.

Per la seva part, Miquel Ensenyat, candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Consell, va assegurar que “la petita i mitjana empresa de les nostres illes ha de tornar a ser el vertader motor econòmic de la nostra terra”. Ensenyat també criticà les polítiques urbanístiques dutes a terme per Maria Salom al front del Consell durant aquests darrers 4 anys. “Salom i el PP han construït un Segon Cinturó que té com a principal objectiu el d’unir dues grans superfícies”, va concloure Ensenyat.

Finalment, el president de PIMEM, Antoni Mas, va transmetre als membres de MÉS per Mallorca, la necessitat que es formi el nou govern "com més aviat", agraint a la formació el seu "interès en reunir-se de nou amb els empresaris de les petites i mitjanes empreses pocs dies després de les eleccions del 24 de maig, el que demostra que es manté la voluntat de diàleg amb els agents socials des del primer moment".