MÉS es reuniex amb CCOO

La coalició ha iniciat una roda de contactes amb entitats, organitzacions i associacions de tots els àmbits per presentar el projecte de la coalició i l’assemblea del proper mes d’octubre

JPEG - 49.8 kB

El passat dijous, dia 27 de juny, Biel Barceló i David Abril es van reunir amb la secretària general de CCOO, Katiana Vicens, i el secretari d’Organització José Luis García i el secretari de Comunicació Francesc Mellado.

A la reunió ambdós membres de MÉS per Mallorca van fer una presentació del projecte de la coalició i van anunciar que el proper octubre se celebrarà l’assemblea constituent on es proposaran les bases per ser una alternativa al bipartidisme. A més, aquesta assemblea es vol fonamentar en els principis de participació, suma i obertura.

En opinió de Katiana Vicens, aquesta coalició pot ser important per les Illes i una passa endavant per l’esquerra a les Balears ja que valora que es treballi a partir d’una coalició més que des d’una suma de partits posterior a unes eleccions. Per Vicens, en aquests moments són imprescindibles els partits que treballin com a contrapès a les polítiques neoliberals.

Entre altres temes, també es van tractar qüestions com ara el finançament autonòmic, la fiscalitat, la precarietat laboral, la reforma de les administracions públiques i el Pacte per l’ocupació.