MÉS denuncia que el PP malgasta doblers públics amb el recurs davant el Suprem de la sentència sobre l’hotel de Sa Ràpita

Joan Font, portaveu ecosobiranista al Consell, ha lamentat la decisió de l’equip de govern de Maria Salom i ha afirmat que “el PP governa d’esquenes a la gent i per afavorir els interessos d’uns pocs”.

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha criticat durament avui al Partit Popular, que governa la institució insular, per haver presentat un recurs davant el Tribunal Suprem per a poder autoritzar la construcció d’un macro-hotel de més de mil places a Sa Ràpita.

Font ha recordat que el Tribunal Superior de Justícia de Balears va dictar sentència el passat 29 d’abril de 2014, declarant totalment contraria a dret la modificació del Pla Territorial de Mallorca (PTM) que pretenia el PP, que hagués suposat donar llum verda al complexe hoteler de Sa Ràpita.

“Hi ha hagut una mobilització social sense precedents, amb una cadena humana de més de 15.000 persones, una mobilització política decidida i una decisió judicial clara, però tot això al PP li és igual perquè no governa per la gent, sinó pels interessos d’uns pocs”, ha afirmat el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell.

“La modificació del Pla Territorial és un autèntic nyap, i així ho ha vist el Tribunal Superior de Justícia de Balears, com ho hagués vist qualsevol altre ciutadà. A Maria Salom i al seu equip això els és indiferent, com els és indiferent que es malbaratin doblers públics per continuar un procés judicial sense sentit, que no obeeix de cap manera a l’interès general”, ha lamentat Font.

Cal recordar que la sentència afirma clarament que hi va haver desviació de poder en la modificació del PTM. “Tenint això en compte, la insistència del PP per dur endavant aquesta modificació frega la prevaricació” ha continuat el portaveu ecosobiranista al Consell.

“Fins quan continuarà el menyspreu d’aquests governants del PP envers les persones i el paisatge d’aquesta illa, que és el major bé que tenim?”, s’ha demanat el portaveu de MÉS el qual ha assegurat que “com a molt tard fins al maig de 2015, quan hi hagi les properes eleccions”. Font ha finalitzat manifestat que “la gent està cansada que li prenguin el pel, els doblers, la salut i el futur, i així ho han demostrat les eleccions al Parlament Europeu d’aquest passat diumenge, i no deixarà passar l’ocasió de fer fora als qui els enfonsen i els menyspreen”.