MÉS defensa la rebaixa de sous de la Mesa del Parlament i portaveus, i insta la presidenta Huertas a respectar els #AcordsPelCanvi assolits pel seu partit

Els acords programàtics assolits per MÉS, Podem i el PSIB-PSOE preveuen una rebaixa dels sous dels membres de la Mesa i dels portaveus. Des de MÉS defensen que la concreció d’aquests acords s’ha de consensuar en el marc dels #AcordsPelCanvi i amb la resta de grups, i lamenten que Xelo Huertas hagi actuat unilateralment amb l’objectiu de treure’n rèdit polític


MÉS defensa que s’han de rebaixar els sous dels càrrecs més remunerats del Parlament, com són els membres de la Mesa (i càrrecs de confiança) i dels portaveus parlamentaris. Especialment de la Presidència del Parlament, que té una retribució superior a la del president del Govern.

Els acords programàtics assolits per MÉS, Podem i el PSIB-PSOE preveuen una rebaixa dels sous d’aquests càrrecs. Des de MÉS afirmen que la concreció d’aquests acords s’ha de consensuar en el marc dels #AcordsPelCanvi i amb la resta de grups parlamentaris.

MÉS lamenta que la presidenta de la cambra, Xelo Huertas, a la reunió de la Mesa del Parlament, hagi actuat avui unilateralment, amb l’objectiu de treure’n rèdit polític, i l’insta a respectar els #AcordsPelCanvi assolits pel seu partit i l’esperit de consens que han de regir aquests acords.

MÉS confia que els propers dies es pugui arribar a un consens amb la resta de grups polítics representats en el Parlament que permeti complir els #AcordsPelCanvi i el mandat de la ciutadania.