Més de 800 persones i 70 entitats han participat en l’elaboració del programa electoral MÉS per Palma

La campanya participativa #ReProgramaPalma ha servit per elaborar un programa electoral amb ,és de 1.200 propostes “concretes, realistes i sobretot transformadores”

Antoni Noguera, candidat a la batlia: “Des del gener del 2014 ens hem reunit amb molta gent per construir conjuntament les propostes per a transformar Palma en la ciutat de les oportuntiats”

MÉS per Palma aprovarà el proper 11 de març en assemblea ordinària el programa electoral definitiu. Prèviament, la darrera setmana de febrer, se celebraran assembles sectorials per analitzar, debatre, esmenar i aprovar les propostes concretes que s’han recollit de les entitats socials i veïnals, i els particulars.

El regidor i candidat a la batlia, Antoni Noguera, destaca que “les propostes que transformaran Ciutat són un compromís amb totes les persones i entitats que ens les han proposat i que nosaltres assumim al 100%. Volem connectar la participació ciutadana amb la presa de decisions polítiques. Apostam perquè el proper govern municipal sigui el govern de la gent, per això, les seves propostes són les que es duran a terme en els propers quatre anys”.

Concretament, l’elaboració del programa electoral ens ha duit a contactar amb més de 800 persones i més de 70 entitats socials i veïnals. “Això ens ha generat un gruix de més d’un miler de propostes concretes, realistes i sobretot transformadores”.

Totes les propostes tenen com a objectiu recuperar el futur robat pel Partit Popular, i sobretot capgirar el model dels darrers tres anys i mig i consensuar amb la ciutadania quina ciutat volem. La regidora i candidat a Cort, Neus Truyol, afegeix que “la ciutadania demanda polítiques la servei de les persones i no un govern súbdit dels grans poders empresarials i hotelers. I per aconseguir tot això, hem detectat que tothom reclama un canvi de model econòmic, polítiques basades en la sostenibilitat, la igualtat, lluita contra la pobresa, la justícia social, en definitiva, convertir Palma en una ciutat creativa, inclusiva, habitable i democràtica”.

Adjuntam dues imatges d’alguna d’aquestes trobades. La primera fa referència a les "Taules al Rita: trobades amb artistes escènics" i l’altra a una reunió amb professionals de l’àmbit social.