Més de 70 persones assisteixen a la constitució de MÉS per Sa Pobla

Ahir vespre Biel Barceló, coportaveu de MÉS per Mallorca, va participar a l’acte de constitució de l’assemblea local.

Al Parc de Ca’n Cirera Prim de Sa Pobla, més de 70 persones van participar de l’acte de constitució de l’assemblea municipal de MÉS per Sa Pobla. Un primer acte que dóna el sus a la conformació del projecte obert i plural de MÉS al municipi, tal com ja s’està fent arreu dels pobles de Mallorca.

Margalida Vidal, membre de MÉS per Sa Pobla, va animar a tots els presents a participar de les reunions que es duran a terme en les properes setmanes per tal de decidir, de forma assembleària, oberta i participada, com es configurarà l’assemblea local. És a dir, “aquest és un projecte en construcció, que l’hem de definir entre totes. Per exemple, hem de decidir entre tots com escollirem la llista electoral o quines seran les propostes del programa electoral. El protagonisme és de les persones”.

En aquesta mateixa línia, el coportaveu de MÉS per Mallorca Biel Barceló remarcà que “els principis de transparència i participació que defensam, ens els aplicam en el funcionament intern també”. Per això, va exposar, “entre totes i tots escollirem les llistes electorals al Parlament i el Consell de Mallorca, així com en l’elaboració del programa electoral, comptam amb la implicació de tots vosaltres”.

“MÉS és un projecte obert i participat, basat en els principis ecologistes, sobiranistes i d’esquerres, que supera les sigles dels partits, permet l’adhesió directa a MÉS i neix amb la voluntat de liderar l’esquerra malloquina”, afegí Barceló.

A l’acte es va donar la paraula als assistents i entre les principals qüestions plantejades es va parlar sobre les fórmules i espais de participació i debat amb les entitats socials locals, les propostes per canviar la manera de fer política a Sa Pobla, la necessitat de tenir càrrecs públics amb experiència i preparats per assumir la responsabilitat de governar, etcètera.

També hi varen ser presents alguns membres de l’executiva de MÉS per Mallorca, com són Joan Lledó, Aina Bernad i Joan Font.

Adjuntam una imatge de l’acte de constitució de MÉS per Sa Pobla.