Més de 250 ciutadans han participat a les reunions amb la batlessa d’Esporles

Maria Ramon ha mantingut 17 reunions amb els veïnats de les diferents zones i nuclis del municipi per recollir suggeriments


El Pla de Manteniment 2016 es nodrirà de tots els suggeriments i peticions que han fet els veïnats i veïnades d’Esporles que, al llarg dels dos darrers mesos, s’han reunit amb la batlessa, Maria Ramon.

Aquestes trobades es formularen, a partir de la política de Participació ciutadana de l’Ajuntament d’Esporles, organitzant les reunions per zones, barris o nuclis de població del terme. D’aquesta manera els ciutadans han pogut exposar les seves necessitats, idees de millora o queixes directament a la batlessa i als regidors responsables de les diverses àrees de gestió municipal que l’acompanyaven a les trobades.

El temes més recurrents han estat l’enllumenat, neteja, xarxa d’aigües, etc. Ramon destaca que “quasi tot el que s’ha posat damunt la taula han estat coses factibles, que es poden resoldre des del departament de Manteniment o amb petites inversions que, en un moment com ara que s’estan elaborant els nous pressuposts, s’hauran de tenir en compte”. Han estat un total de 17 reunions, amb la participació de 255 persones, moltes de les quals s’han apuntat també a la xarxa de comunicació de l’Agenda Local 21 municipal, a través de la qual reben informació puntual de totes les activitats i informacions d’interès al municipi.