Més de 200 personalitats firmen el manifest de suport a la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa

Biel Barceló, Fina Santiago i Jaume Sansó han assegurat que arriben al 22M “carregats d’il·lusió i força per donar la sorpresa el diumenge. Els nostres vots són la força que aturarà el Partit Popular”

Avui s’han presentant les més de 200 adhesions al manifest d’independents de suport a la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa. Entre els signants, hi ha gent de sectors molt diversos: 
Sindicalistes: José Benedicto (CCOO), Neus Santaner (STEI), Rafel Borras (CCOO).
Professors d’Universitat: Antoni Verger, Joan Mas, Margalida Capellà (Dret Internacional), Climent Picornell (Geografia), Catalina Cantarelles (Art), Mercè Picornell (Art).
Ambientòlegs: Antoni Martínez (professor d’Ecologia a la UIB) i Caterina Amengual.
Filòsof i assagista: Jordi Pigem (Autor de “La buena crisis” i de “La hora del decrecimiento”).
Pintors: Maria Carbonero, Joan Lacomba.
Economistes: Ferran Navinés (CES).
Historiadors: David Ginard, Antoni Marimón, Bartomeu Carrió.
Escriptors: Antònia Vicens, Guillem Frontera, Miquel López Crespi, Antònia Serrano, Biel Mesquida.
Músics: Pep Suasi, Pep Toni Rubio.
Professionals liberals:</ div>
Advocats: Antoni Bennàssar (Director Oficina del Menor).
Metges: Nofre Pons.
Ex-càrrecs i càrrecs públics: Damià Pons (exconseller d’Educació i Cultura), Joan Melià (exdirector general de Política Lingüística), Fanny Tur (Insitut Ramon Llull).
 
El portaveu de la coalició, Jaume Sansó, ha afirmat “disposar de tant suports independents i d’àmbits tant diversos és una satisfacció enorme. Vol dir que arribam al 22M carregats d’il·lusió i força per donar la sorpresa el diumenge, per fer front al bipartidisme i amb els nostres vots aturar un possible govern del Partit Popular”.

<div
style="text-align: justify;"> 

“La nostra coalició és l’única força que garantirà governs progressistes i nacionalistes a totes les institucions, al Parlament, al Consell de Mallorca i a tots els municipis de l’illa. a aquesta terra”. Sansó ha nombrat els principals noms de les més de 200 personalitats per assegurar que aquestes persones han donat la cara per la coalició PSM-IV-ExM provinents de totes les professions. “Perquè saben que el temps del bipartidisme s’ha acabat. No només hi ha dues opcions polítiques. Ha arribat l’hora dels partits d’aquí. Dels que presentam propostes i solucions diferents, perquè despertam il·lusió i confiança”.

Trobareu el contingut del manifest i totes les adhesions a la pàgina web de la coalició.