Més de 100 persones participen en la visita a la Llotja que ha organitzat MÉS per Palma

La coalició ecosobiranista considera que amb aquest èxit de participació es posa de relleu que la cultura i el nostre patrimoni tenen un gran valor i poder d’atracció tant per als turistes com per als ciutadans de Palma

JPEG - 950.9 kB

La coalició ecosobiranista MÉS per Palma ha organitzat per avui matí una visita a la Llotja de la mà de l’historiador Josep Francesc Borne per reivindicar que un edifici tan important per a la ciutat com aquest tingui les portes obertes els 365 dies de l’any. "L’edifici gòtic civil dels més importants d’Europa ha d’estar a l’abast de tots els ciutadans, ja siguin turistes com residents".

Antoni Noguera, regidor de MÉS per Palma, tot i que celebra que la reivindicació de la coalició d’obrir les portes hagi estat complerta, lamenta que no es té la certesa pel manteniment en el temps d’aquesta iniciativa, i sobretot després de la temporada turística. "No pot ser que un diumenge estiguin obertes les botigues del Born, però el nostre patrimoni més preuat estigui tancat. Volem una ciutat oberta tots els dies de l’any".

En aquest sentit, Noguera, abans d’iniciar la visita guiada, ha recordat als assistents que la coalició MÉS per Palma aposta decididament per defensar i promoure els valors culturals i patrimonials com a motors i dinamitzadors de l’economia de la nostra ciutat. L’èxit de participació, que ha aconseguit reunir més d’un centenar de persones, demostra la força i el recolzament amb què compta l’aposta de la coalició per la promoció d’aquest sector cultural.

La visita a la Llotja ha permès als assistents pujar al teulat rehabilitat de la Llotja, i a continuació el recorregut ha continuat amb una visita a La Seu, sempre de la mà de l’historiador Josep Francesc Borne.

Carpeta