Més de 100 persones participen a la primera audiència pública del Consell de Mallorca

El president Miquel Ensenyat, i els consellers Joan Font i Margalida Puigserver, varen respondre a les preguntes i demandes de la ciutadania, al mateix temps que es va comprometre a recollir les propostes i els suggeriments fets per la ciutadania.


El Consell de Mallorca celebrà aquest dimarts a la sala de plens de la institució insular, la seva primera audiència pública davant la ciutadania. Més de 100 persones, procedents de diverses entitats de tots els sector, així com també a títol individual, assistiren a la trobada amb l’objectiu d’apostar per la transparència i la participació ciutadana.

La primera audiència pública de la institució insular s’emmarca dins la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’, impulsada per part del direcció insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, membre de MÉS per Mallorca i regidor dels Independents d’Artà al consistori artanenc.

Un total de 23 representants d’entitats, a més de 8 persones a títol individual, varen poder dirigir les seves demandes i suggeriments als responsables polítics de tots els departaments del Consell a la primera audiència pública que es celebrarà a la institució insular i neix amb l’objectiu de fer-la més transparent i participativa, així com també d’acostar-lo a la ciutadania.

Des del Consell de Mallorca s’han compromès a recollir les propostes i els suggeriments fets per la ciutadania durant l’audiència pública, així com també a dur a terme un retorn de les conclusions en un termini màxim de 30 dies.

Finalment, el president Ensenyat va agrair l’assistència a totes les persones que hi participaren, al mateix temps que va manifestar que “el Consell és una de les institucions més properes a la ciutadania, per tant, les seves propostes han de ser escoltades i recollides per part dels responsables polítics. Ha de ser el vertader govern de Mallorca”.