MÉS aspira a revalidar i liderar un nou govern d’esquerres a l’Ajuntament de Marratxí

Més d’una cinquantena de persones assisteixen a l’assemblea oberta celebrada el passat dissabte al Molí de Sa Cabaneta, la qual comptà amb la presència de les candidates de MÉS per Mallorca al Consell i al Parlament, Bel Busquets i Fina Santiago.


El Molí de Sa Cabaneta fou el passat dissabte l’escenari escollit per MÉS per Marratxí per començar a dissenyar la propera legislatura a la qual la formació aspira a revalidar i liderar un nou govern d’esquerres al front del consistori municipal. Més d’una cinquantena de persones assistiren a l’assemblea oberta convocada amb l’objectiu de realitzar una fotografia del municipi, així com també un anàlisi d’aquests tres anys i mig al front de l’Ajuntament de Marratxí.

En aquest sentit, el secretari general de MÉS per Marratxí i batle del municipi, Joan Francesc Canyelles, apuntà durant la seva intervenció que “a les properes eleccions municipals, MÉS ha d’aspirar a liderar novament un govern d’esquerres al front de l’Ajuntament de Marratxí per tal de continuar impulsant les polítiques progressistes iniciades durant aquesta legislatura”.

Per la seva part, la coportaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, manifestà que “la força de MÉS per Mallorca és la seva gent i les seves agrupacions, i només amb la seva ajuda i feina compromesa revalidarem els governs progressistes i d’esquerres al front de les principals institucions de la nostra comunitat, com per exemple a l’Ajuntament de Marratxí”.

Finalment, la candidata de MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears, Fina Santiago, animà a tots els assistents a participar a les Primàries Obertes que la formació celebrarà el proper 10 de novembre.