MÉS aposta per convertir el Debat de Política General en una audiència oberta a la ciutadania

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha presentat avui la moció que el seu grup durà al ple del proper dijous i ha manifestat que “a dia d’avui la ciutadania reclama més transparència i més participació i les administracions i els polítics han de fer passes en aquest sentit”.

Joan Font, portaveu del Grup Polític MÉS per Mallorca al Consell, ha presentat avui una moció que té com a objectiu convertir el Debat de Política General de l’administració insular en una audiència oberta per tal de que els representats polítics retin comptes amb la ciutadania i escoltin de manera directa les seves propostes.

El conseller ecosobiranista ha assegurat que “amb l’actual crisi econòmica i social la ciutadania reclama a les administracions i als polítics noves formes de participació i més transparència”. En aquest sentit, Font ha manifestat que “l’actual format del Debat de Política General està caducat i no respon a les formes polítiques que la ciutadania reclama”.

Des de MÉS per Mallorca aposten per convertir el format del Debat de Política General, que es fa anualment dins el primer trimestre, en una jornada d’audiència pública oberta a la participació de la ciutadania en general en la qual les conselleres i consellers de l’administració insular puguin comparèixer per explicar les línies de treball, donar compte de la feina feta i resoldre els dubtes que la ciutadania pugui tenir en relació a l’activitat del Consell.