MÉS aporta la força municipalista a Units Podem MÉS

Verger: “Durem la veu dels ajuntaments de les nostres illes al Congrés dels Diputats i derogarem la llei Montoro"


El candidat d’Units Podem MÉS al Congrés dels Diputats Antoni Verger, acompanyat per batles, baltesses i regidors i regidores de MÉS per Mallorca, ha presentat propostes per millorar els serveis públics que presten els ajuntaments. Verger ha afirmat: “MÉS és una formació municipalista amb una gran implantació territorial, i aportam aquesta força a Units Podem MÉS com a garantia d’uns bons resultats el proper diumenge”.

Verger explica que els ajuntaments “són l’administració més propera a la ciutadania, la més sensible a les seves demandes. La primera que rep el ciutadà quan té problemes. Per això, l’Estat ha de facilitar la feina als ajuntaments per desenvolupar la seva feina i desenvolupar les seves competències i els serveis públics que li corresponen. Se’ls han de posar totes les facilitats per donar respostes als problemes de la gent i per tenir uns serveis públics dignes”. El candidat d’Units Podem MÉS ha argumentat que “els darrers anys el Govern de l’Estat ha fet tot el contrari: ha posat obstacles i pals a les rodes, ofegant els ajuntaments i els seus serveis públics”.

Antoni Verger conclou que “la llei Montoro ha estat nefasta per als ajuntaments i per als ciutadans”. I ha avançat: “Anam a Madrid per fer sentir la veu dels ajuntaments al Congrés dels Diputats, amb la voluntat de derogar la llei Montoro perquè els ajuntaments comptin amb més recursos per fer front a les necessitats de la ciutadania, perquè puguin prestar serveis públics de qualitat a la ciutadania sense les restriccions que actualment imposa la llei Montoro”.

El candidat de MÉS dins la coalició progressista remarca que altres propostes, com ara la reivindicació d’inversions estatals i un finançament just també beneficiaran els ajuntaments: “Un finançament just per les Illes Balears també repercutirà en una sèrie d’infraestructures bàsiques que ara els ajuntaments no tenen: clavegueram, enllumenat eficient energèticament, millora de camins rurals... Necessitam un Estat que col·labori amb els nostres ajuntaments”.

Verger ha donat suport a “tots els batles i batlesses, regidors i regidores, que tiren endavant la feina als ajuntaments d’aquesta terra amb moltíssims problemes; necessitam que aquesta gent tenguin unes millors condicions per fer millor la seva feina per tal de donar solucions als problemes de la ciutadania”.