MÉS “anima” al gerent de la Simfònica a seguir l’exemple de Camps i Estarellas: Dimitir

MÉS afirma que Marcelino Minaya ha demostrat suficientment la seva incompetència al capdavant de la gestió de l’Orquestra Simfònica.

Després de la dimissió de Joana Maria Camps i Guillem Estarellas per la seva pèssima gestió en relació al model educatiu a les Illes Balears, “també és el moment de demanar responsabilitats a la conselleria d’Educació per la mala gestió cultural que s’està duent a terme amb l’Orquestra Simfònica”.

Antoni Noguera, regidor de MÉS per Palma, exposa que després de la vaga de treballadors, l’impagament de les nòmines, l’acomiadament ignominiós del director, les ombres i la manca de transparència en l’actual gestió, “creiem que tots aquests motius són més que suficients per reclamar un canvi radical en la gestió política de l’Orquestra Simfònica. El gerent, Marcelino Minaya ha de ser cessat de forma fulminant”.

Noguera insisteix en la necessitat de consolidar l’Orquestra com a “símbol cultural de les Illes Balears, un valor cultural que lliga el foment de la intel·ligència col·lectiva amb la identitat pròpia i la promoció d’una activitat econòmica que ha de contribuir a sortir de l’actual crisi econòmica. Creim en la cultura com a motor de l’economia”

*imatge del Diario de Mallorca