MÉS acusa Miquel Ramis d’amant de la vagància i la mentida


Des de la coalició MÉS volem desmentir rotundament les declaracions fetes pel portaveu del PP i diputat estatal, Miquel Ramis, qui ha afirmat avui que el nostre grup havia presentat a travès del grup parlamentari d’ERC esmenes per valor de més de 6.000 milions d’euros. Unes afirmacions basades en una doble mentida, primer perquè les esmenes les hem presentades a travès del diputat de Compromís, Joan Baldoví; segon, perquè les esmenes de MÉS s’han ajustat a allò que entenem que és més que just per a les Illes Balears: per una part, quedar en la mitjana d’inversions territorialitzades, amb esmenes per valor d’uns 150 milions d’euros en projectes d’inversió. I per l’altra, reclamant les inversions estatutàries, ja que la factura pendent de l’Estat pel que fa al compoliment d’aquestes puja ja a més de 1.000 milions d’euros.

El diputat de MÉS David Abril ha afirmat que “és una clara demostració que el portaveu del PP és amant de la vagància i la mentida: no va presentar cap esmena l’any passat, i enguany ens volen vendre una sola esmena sense quantificar que tanmateix, ens mantén a la cosa de l’Estat en inversions. Per això el PP va votar en contra de la proposta que MÉS va presentar al Parlament perquè els diputats, diputades, senadors i senadores elegits per la circumscripció balear esmenassin o votassin contra els PGE2014 si aquests no ens deixaven si més no a la mitjana de la resta de Comunitats”.

Per a Abril, “mentre a altres llocs on governa el PP almenys alcen la veu quan des del govern central se’ls tracta malament, aquí més enllà de les lamentacions i la retòrica Bauzá baixa el cap i Ramis executa, és a dir, que el PP no fa res per millorar la nostra patètica situació en termes de finançament, i miren d’amagar la seva traïció cap a les Balears amb la crítica a la feina de l’oposició, encara que hagin de recórrer a mentides”.