Membres de MÉS visiten el Rainbow Warrior

Diferents membres de la sectorial de medi ambient de MÉS per Mallorca han visitat avui matí el vaixell de Greenpeace, que fa parada a la Badia de Palma per tasques de manteniment

Els membres de la sectorial de Medi Ambient de MÉS per Mallorca han visitat i han conegut de primera mà el Rainbow Warrior, el vaixell de l’associació ecologista Greenpeace i símbol mundial de la lluita pel medi ambient.

La visita explicativa l’ha feta Pau Calvo Martí, un activista de Greenpeace, i Adrián Arauz, segon oficial de coberta del vaixell. Els membres de l’associació ecologista i els de MÉS han pogut parlar de la tasca i dels futurs projectes del Rainbow Warrior, així com de diferents problemes mediambientals que afecten la nostra comunitat, entre els quals han destacat el perill encara vigent de les prospeccions petrolieres.

Els membres de MÉS s’han oferit a col•laborar amb Greenpeace, tant com a partit com des de les diferents institucions en les quals MÉS té presència.

La següent campanya del Rainbow Warrior a la Mediterrània se centrarà a promoure l’energia sostenible i durà el vaixell a països com Líban, Turquia, Itàlia i Marroc, on se celebrarà la cimera climàtica entre el 7 i el 18 de novembre.

Han acudit a la cita amb l’associació ecologista Neus Truyols, regidora de Medi Ambient de Palma; Lluís Apesteguia, conseller al Consell de Mallorca; Sebastià Sansó, director General d’Educació Ambiental, qualitat Ambiental i Residus; Joan Groizard, director General d’Energia i Canvi Climàtic; i Pau de Vílchez, coordinador de la sectorial de Medi Ambient de MÉS.