Marta Jordà és la nova consellera de MÉS al Consell de Mallorca

Marta Jordà s’ha incorporat avui al ple del Consell en substitució d’Apol·lònia Miralles. Jordà, que també és regidora de MÉS a Sant Joan, ha jurat avui el seu càrrec abans del començament del ple.

La regidora de l’Assemblea per Sant Joan Marta Jordà és, des d’avui, la nova consellera del grup de MÉS. Jordà, ha jurat el seu càrrec amb la promesa de fer feina per l’autodeterminació dels pobles. També ha tingut unes paraules pels "presos polítics i per una autèntica llibertat d’expressió a l’estat".

La nova consellera ha explicat que és molt conscient, com a regidora d’un ajuntament petit, "de la importància i la necessitat de tenir un Consell de Mallorca fort, proper i amb moltes competències per tal de fer d’aquesta, la principal institució i govern de la nostra illa", a la vegada que s’ha mostrat molt orgullosa de la feina feta pels seus companys a la institució.

"Arrib amb molta il·lusió i ganes de fer feina en un moment en el qual els grans projectes iniciats durant aquesta legislatura al Consell de Mallorca veuran la llum", ha explicat la nova representant de MÉS a la institució insular.