Marratxí inverteix 141.000 euros en la millora de vials i voravies a 18 carrers del municipi gràcies al Consell

La institució insular ha invertit doblers al municipi de Marratxí per millorar els carrers, demostrant la seva vocació municipalista

L’ajuntament de Marratxí ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als doblers (141.000 euros) que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests doblers procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa, i es destinaran a la millora dels vials i voravies a 18 carrers del municipi.

El president de la institució insular, Miquel Ensenyat, ha afirmat que "el Consell treballa per garantir que les necessitats de les persones estiguin cobertes. Per això fem feina de valent amb els municipis, ja que es tracta d’una institució de proximitat molt propera als ciutadans".

Per la seva banda el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, ha dit que "el suport econòmic del Consell de Mallorca va possibles inversions necessàries al municipi que no serien possibles".

Entre els projectes iniciats aquest 2018 es troben la millora de voravies i asfaltats dels diferents carrers del terme municipal de Marratxí.