MARIA ROSA JUAN, PROCLAMADA CANDIDATA DE MÉS PER PORRERES

L’assemblea del partit, reunida dissabte dia 10, proclamà Maria Rosa Juan per a encapçalar la llista del partit ecosobiranista a les eleccions municipals del 2019. S’han anunciat, també, canvis en la forma d’organització del partit que es veu amb més forces que mai per a créixer i disputar la batllia al PI.


Aquest dissabte s’han reunit una quarantena de simpatitzants de MÉS per Porreres a la Sala Polivalent per a assistir a l’assemblea que ha proclamat a Maria Rosa Juan Moll com a candidata a batlessa de Porreres per a les eleccions municipals del 2019, sense que s’hagi presentat cap altra candidatura.

Maria Rosa Juan, que és regidora des del 2015 (quan varen aconseguir 2 regidors), ha assegurat sentir-se «il·lusionada i motivada com mai per poder encapçalar un projecte com MÉS per Porreres, un grup de persones amb moltes idees per a fer de Porreres un poble millor». Ha afegit, a més, que «aquests darrers anys com a regidora m’han proporcionat una experiència que ara vull aprofitar, juntament amb tot l’equip de MÉS per Porreres, per sortir a guanyar i traslladar d’aquesta manera una forma d’entendre la política des de baix, des del carrer, com hem fet sempre, i canviar el rumb d’un ajuntament que aviat complirà 20 anys en mans de la dreta regionalista».

La candidata, ha tengut paraules d’agraïment per Joan Barceló Bauçà, qui el 2015 va encapçalar la llista: «Amb en Joan i la resta de l’equip hem treballat intensament aquests darrers anys per dur propostes interessants als plens i per a copsar les inquietuds del nostres veïnats i traslladar-les des de l’oposició, sempre d’una forma constructiva i vigilant pel que fa a la tasca de l’equip de govern. Ha estat un plaer treballar colze a colze amb ell, experiència que em servirà per a liderar un nou equip, renovat i amb molta il·lusió per enfrontar el repte de superar-nos i esdevenir una alternativa de govern real i preparada».

Ha assegurat sentir-se molt ben acompanyada pel conjunt de persones que participen a l’assemblea local, i confia en configurar una llista diversa que respongui i connecti amb la realitat porrerenca, i que sàpiga renovar la forma de fer política per a donar respostes al conjunt de la societat porrerenca, al seu teixit econòmic, associatiu i veïnal, des d’una perspectiva oberta, d’esquerres, plural i que situï al conjunt de la població al centre de les decisions polítiques.

Pel que fa a la resta de la llista, abans d’acabar l’any celebraran una assemblea per acabar de perfilar els noms que han d’acompanyar a Maria Rosa Juan.

Acabada l’assemblea, s’han realitzat les votacions de les primàries de MÉS per Mallorca al Consell i al Parlament, que comptaven amb més de 100 inscrits per a participar al municipi de Porreres.