Margalida Puigserver visita els centres de menors de la Fundació Natzaret

La consellera de MÉS per Mallorca, màxima responsable de l’IMAS, està realitzant una ronda de visites als centres amb els quals el Consell de Mallorca té places concertades.


La consellera de MÉS per Mallorca responsable del Departament de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, acompanyada de la vicepresidenta, Apol•lònia Miralles, ha visitat aquesta setmana els centres de menors gestionats per l’entitat Natzaret, la qual té places concertades un total de 32 places per a infants d’entre 6 i 17 anys amb el Consell de Mallorca.

Aquesta visita forma part de la ronda de visites a centres concertats de menors que des del Consell de Mallorca han iniciat als centres amb els quals l’IMAS té places concertades amb l’objectiu de conèixer les instal•lacions i l’equip de feina d’aquestes entitats.

Actualment l’IMAS, com a administració competent en matèria de protecció al menor a Mallorca, disposa d’un total de 373 places residencials per aquests nins i nines: 77 places a centres propis i 296 places contractades amb diferents entitats.