“Manacor va votar un canvi al govern municipal i dia 4 es veurà truncat”

Biel Barceló, coordinador de MÉS per Mallorca, ha liderat l’acte de suport al batle de Manacor Miquel Oliver i a tot l’equip de govern municipal davant la moció de censura presentada pel PI, PP i AIPC

Oliver: “Estam satisfets perquè hem iniciat un canvi en la manera de fer política: sense privilegis i al servei de tots i totes per l’interès general”

MÉS per Mallorca ha convocat avui un acte de suport a MÉS per Manacor després que l’oposició del PP, PI i AIPC hagi presentat una moció de censura que es votarà el proper dia 4 de novembre. Diferents membres de la direcció de MÉS, encapçalats pel coordinador de la formació i vicepresident del Govern de les Illes Balears, Biel Barceló, han acudit a Manacor per mostrar la solidaritat amb Miquel Oliver, batle del municipi, i els regidors i regidores de l’equip de govern.

Biel Barceló ha afirmat amb contundència que aquesta moció de censura presentada ara “no respon a cap motivació concreta. És legítim que la presentin però no poden acusar a aquest equip de govern d’immobilisme. Hem de felicitar a Miquel Oliver i tots els regidors i regidores perquè han duit a terme una tasca molt bona i molt important en poc temps. Els manacorins i manacorines varen votar un canvi de govern que ja s’havia iniciat i que ara es veurà truncat”.

Diputats i diputades, batles i batlesses, regidors i regidores de MÉS per Mallorca han acudit a Manacor per mostrar el seu suport i recolzament, així com ahir els veïns i veïnes de municipi ja ho varen fer. De fet, Miquel Oliver ha insistit en “donar la gràcies a tothom qui ens mostra la seva solidaritat i dir-los que si hi ha un canvi de govern poden estar convençuts que durem a terme una oposició digna, i exercirem una tasca de control i vigilància exhaustiva i permanent”.

Així mateix el batle de Manacor ha afirmat que “marxarem amb la cara ben alta i satisfets perquè hem demostrat que una altra manera de fer política és possible”. Oliver ha destacat que “ara hem comprovat com ha governat la dreta tants anys a Manacor. I tot i que no hem pogut desenvolupar tot el programa electoral, estarem ben alerta a tots els passos que donin”. En aquest sentit, Oliver ha incidit en el fet “curiós” que es pot donar a partir de dia 4: “el gran perdedor de les eleccions municipals podria convertir-se en el nou batle de Manacor”.