Magdalena Perelló liderarà el nou consistori de Llubí

MÉS per Llubí, El PI i Feina per Llubí acorden un pacte de govern pels propers 4 anys.

Ahir vespre les respectives assemblees i agrupacions de MÉS per Llubí, PI i Feina per Llubí varen acordar donar suport a l’acord de govern que avui han signat les tres forces polítiques per aquests propers 4 anys de legislatura on Llubí tindrà com a batlessa a Magdalena Perelló (MÉS) i on s’estableixen 7 regidories (4 MÉS, 2 El PI i 1 Feina per Llubí).

Magdalena Perelló ha explicat que l’acord ha esta possible gràcies a la bona predisposició i sintonia que hi ha hagut entre els respectius grups polítics i a l’esforç que s’ha fet per conjuntar els programes electorals. La futura batlessa ha volgut destacar que “Llubí deixarà de ser un municipi governat d’esquena al poble. Hi ha un compromís ferm de tots tres grups d’avançar en informació, transparència i participació”.

Perelló ha manifestat que “l’acord de govern es basa, com no pot ser d’altra manera, en mirar per l’interès general de Llubí i el seu futur com a municipi, passant davant de tot la prioritat per les persones i el respecte més absolut a la nostra identitat com a poble i el suport a la nostra llengua i cultura”.

La candidata de MÉS per Llubí ha agraït a les altres forces polítiques la predisposició que han mostrat, el to i el tarannà de les negociacions, i haver aconseguit un acord de futur, sincer, equilibrat i que respon al sentiment de canvi que de manera innegable han demostrat les urnes a Llubí. “Crec sincerament que aquest és un acord de compromís i enteniment, que prioritza Llubí i els seus habitants davant de qualsevol altre interès”, ha conclòs Perelló.