Llucmajor és ara un municipi més obert, àgil i modern

Després 16 mesos al capdavant de la batlia Jaume Tomàs, deixa el càrrec entre aplaudiments dels seus companys de MÉS per Mallorca i de pacte de govern


Jaume Tomàs continua fent feina de valent, assumint la responsabilitat de tinent de batle i de regidor de Medi Ambient i Agricultura de Llucmajor, un municipi del qual fins ahir va ser batle. Han estat 16 mesos intensos i és que com va assenyalar Miquel Serra, regidor de MÉS per Llucmajor. "Ser batle és fer feina 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. I així ho ha fet Jaume Tomàs”. Tant el regidor com els seus companys al govern varen destacar, "el seu tarannà conciliador i la qualitat humana" de qui s’ha dedicat en cos i ànima al municipi.

Per la seva banda, Tomàs va assenyalar que un dels objectius aconseguits ha estat dinamitzar l’ajuntament, amb la contractació de personal a les àrees on hi havia més mancances. Així actualment Llucmajor és un municipi més obert, àgil i modern gràcies a la incorporació a l’ajuntament de la feina d’un arquitecte, un aparellador, un cap de personal, un tècnic de contractació, un nou secretari, sis policies locals, un tècnic informàtic. Pròximament també formaran part de l’equip municipal, un nou tècnic d’esports.

Una altra fita important destacà ahir Tomàs, ha estat reduir el deute. I és que el PP va deixar un deute de més de 50 milions d’euros. Així en el seu discurs de comiat Tomàs va informar de les bones previsions econòmiques. "A finals d’aquest mes tenim previst amortitzar 3,4 milions d’euros de préstecs per així ubicar-nos per sota de la ràtio del 75% del pressupost".

La contractació d’educadors de carrer, la rehabilitació de la residència de gent gran o els projectes per transportar aigua potable fins S’Estanyol i Son Bieló, i d’altres iniciatives també varen ser recordades ahir a la sala de plens on Jaume tomàs va rebre una forta ovació en reconeixement de la feina feta.

A l’acte de comiat varen ser presents, els coportaveus de MÉS per Mallorca, David Abril i Bel Busquets, els consellers del Consell de Mallorca, Joan Font, Lluís Apesteguia i Mercè Bujosa, la batlessa d’Esporles Maria Ramon, el batle de Montuïri, Joan Verger, el batle de Santa Maria Colau Canyelles, el balte de Puigpunyent, Biel Ferrà, el batle de Felanitx, Joan Xamena, les batlesses de Campanet, Magdalena Solivelles i de Llubí, Magdalena Perelló i el futur batle de Maria de la Salut, Guillem Jordà.

Pacte Estable

Un motiu també de satisfacció és el bon estat de salut del pacte de govern de Llucmajor. "El Pacte MÉS- PSOE-EL Pi és més fort cada dia i té més il·lusió que mai", va dir Tomàs.