Liniu Siquier encapçala la candidatura de MÉS per Búger amb l’objectiu d’aconseguir el canvi

“M’acompanya un equip de persones molt preparades, i estam treballant intensament per aconseguir fer de Búger un lloc millor per viure”


L’Assemblea Local de MÉS per Búger ha presentat aquest dissabte la seva candidata a la Batlia del municipi, Liniu Siquier, en un acte que ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones.

L’acte ha estat presentat per Pere Perelló, qui ha estat el candidat a la Batlia les quatre darreres legislatures. Amb unes paraules d’ànim i confiança en el projecte renovat que suposa MÉS per Buger, ha passat el relleu a Liniu Siquier, qui va destacar la preparació de tots els membres de la candidatura: “M’acompanya un equip de persones molt preparades, i tots junts estam treballant intensament, colze a colze amb l’assemblea local, per poder aconseguir el canvi el proper mes de maig per fer de Búger un lloc millor per viure”.

Siquier ha explicat que aquestes setmanes estan fent feina per contactar persona a persona per tal d’implicar els veïnats del poble en l’elaboració del programa electoral de les pròximes eleccions municipals del mes de maig. “Aprofitant les dimensions del nostre municipi, acostarem la gestió municipal als bugerrons i bugerrones. La participació ciutadana serà l’eix bàsic i que es tendrà en compte en qualsevol de les àrees del programa”.

El candidat de MÉS per Mallorca al Parlament David Abril ha tancat l’acte. En la seva intervenció ha apostat per un “canvi gros” a Búger, a Mallorca i a Balears, que permeti avançar cap a unes illes “sobiranes, sostenibles i amb justícia social”.

Malgrat la seva joventut (va néixer l’any 1980), Liniu Siquier ja fa cinc anys que és regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Búger, i durant la legislatura passada va ser gerent del COFUC. És membre de l’Executiva del PSM-Entesa.