Les Illes Balears promocionen la cultura i la gastronomia de la nostra terra a Fitur

Els representants de les institucions de les illes, entre d’altres el vicepresident del Govern, Biel Barceló, i el president del Consell, Miquel Ensenyat, han participat a Madrid en la fira turística


El vicepresident de les Illes Balears, Biel Barceló, i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, entre altres representants de les institucions del nostre país, han assistit aquests dies a la fira internacional de turisme Fitur on, fins al pròxim dia 24, es promocionarà tota l’oferta turística de les Illes Balears.

La fira Fitur és la principal cita turística al mercat estatal. En ella, les Illes participen amb un estand propi de 560 metres quadrats on la cultura i la gastronomia són els eixos centrals de la presència balear en la fira.

A l’estand de les Illes Balears a Fitur estan presents les illes de Mallorca, Menorca i Formentera així com els municipis de Palma, Alcúdia, Pollença, Manacor, Calvià, Campos, Llucmajor, Felanitx i Ses Salines.

Les autoritats balears i l’equip de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme han aprofitat la fira per mantenir diferents reunions de treball amb diferents empreses i actors del sector turístic.

Aquest dijous s’ha celebrat el dia de les Illes Balears a Fitur, amb una presentació del nostre arxipèlag com a destinació cultural per a mitjans de comunicació estatals i premsa turística. En ella s’ha donat a conèixer Palma a través de la figura de Joan Miró, la candidatura de Menorca Talaiòtica com a Patrimoni de la Humanitat així com Formentera, patrimoni cultural i natural.

L’estand balear ha acollit també xou-cookings amb la participació del xef mallorquí Miquel Calent, del pastisser Tolo Sintes per part de Menorca i el xef de l’hotel És Marés de Formentera, Miguel Ángel Cobo.