LA SENTÈNCIA SOBRE EL NIVELL 33 SERVEIX PER REAFIRMAR EL CAMÍ DE LA REDUCCIÓ DE PRIVILEGIS

Abril: “Els fiscals anticorrupció haurien d’investigar Moix per l’empresa a Panamà”


MÉS per Mallorca mostra la seva satisfacció per la recent sentència judicial contra la demanda de càrrecs i ex-alts càrrecs del PP balear sobre la suspensió de l’anomenat nivell 33.

“Es tracta d’una bona notícia que serveix per reafirmar el camí de la reducció de privilegis iniciada pels Acords pel Canvi, primer amb la suspensió del pagament d’aquest complement als pressuposts de la CAIB, després amb la modificació de la llei, que encara està recorreguda”, ha afirmat el diputat després de la sessió de la Junta de Portaveus celebrada avui migdia.

Abril ha convidat al PP a sumar-se al bàndol de la lluita contra els privilegis, “perquè l’excusa de la seguretat jurídica ja no s’aguanta. El coordinador de MÉS per Mallorca també ha aprofitat avui per demanar al líder del PP a Balears qun és el seu posicionament en relació : “Quina pensa el Sr. Company, que sempre braveja de què és important que la gent no s’aprofiti de la política, i que ell hi perd doblers, dels membres del seu partit que reclaman mantenir aquest privilegi”

Els fiscals anticorrupció de Balears haurien d’investigar el seu fiscal cap, Manuel Moix

En relació a la visita del fiscal anticorrupció, Manuel Moix, a Palma, per reunir-se amb els fiscals de Balears en la matèria, Abril ha afirmat que “el que haurien de fer els fiscals anticorrupció de Balears, a més de rebel·lar-se davant el partidisme de Moix, és investigar-lo per la trama societària que mantén a Panamà”.

Segons Abril, “amb tot el que ja sabem d’aquest senyor és incompatible amb el càrrec de fiscal en cap anticorrupció, ja que cada minut de continuïtat en el càrrec mina la credibilitat de la lluita contra la corrupció que tan bons resultats ha donat a Balears”.