La militància de MÉS per Mallorca rebutja la proposta del PSIB per entrar al Govern

Més de 250 persones han participat en l’assemblea extraordinària d’aquest dimarts

La militància de MÉS per Mallorca ha decidit aquest dimarts en assemblea rebutjar la proposta del PSIB per entrar a formar part del Govern. Durant la trobada, l’equip negociador ha explicat el desenvolupament de la negociació durant aquestes setmanes, així com l’acord programàtic al qual s’havia arribat, on encara hi ha punts pendents com el tot inclòs o la garantia dels drets lingüístics.

La coordinadora de la formació, Bel Busquets, ha assenyalat que “la militància ha deixat clar que la proposta que ens han fet és del tot insuficient”. Per això, ha explicat, l’assemblea ha traslladat “tota la força als negociadors perquè continuï negociant per un govern plural i amb representativitat de MÉS per Mallorca”.

Més de 250 persones han participat en l’assemblea al Teatre de Comissions Obreres, de les quals 148 han votat en contra de la proposta del PSIB, 8 s’han abstingut i cap ha votat a favor. La proposta que s’ha fet des de la direcció del partit, i que ha estat posteriorment rebutjada, ha estat la següent:

"MÉS per Mallorca formarà part del Govern gestionant dues conselleries, Medi Ambient i Serveis Socials, Esports i Joventut, d’un total de dotze i podrà escollir entre el senador/a autonòmic/a o presidència del Parlament d’aquesta legislatura".