La militància de MÉS per Mallorca aprova la proposta per entrar al Govern

Més de 150 persones han participat en l’assemblea extraordinària d’aquest dijous


La militància de MÉS per Mallorca ha decidit aquest dijous en assemblea aprovar la nova proposta del PSIB per entrar a formar part del Govern. L’equip negociador ha explicat els nous elements que s’incorporen a l’organigrama, tals com la Conselleria de Serveis Socials, Esports i Juventut, la Conselleria de Medi Ambient o la Secretaria Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística.

La coordinadora de la formació ecosobiranista, Bel Busquets, ha assegurat que el vot de l’assemblea expressa la voluntat “de formar part del Govern. En formarem part i la setmana que ve votarem a favor de la investidura de Francina Armengol”.

Més de 150 persones han participat en la trobada del Teatre de Comissions Obreres, de les quals 81 han votat a favor de la nova proposta, 54 en contra i 16 s’han abstingut. L’assemblea també ha votat l’acord programàtic, que ja es va presentar a la trobada de dimarts passada i en el qual s’hi ha tancat l’Oficina de Drets Lingüístics i la regulació del tot inclòs. Així, 107 persones n’han votat a favor, 1 en contra i 23 s’han abstingut.