La conselleria de Medi Ambient i Territori posa tots els seus recursos al servei de la lluita contra la covid-19


La conselleria de Medi Ambient i Territori, dirigida pel conseller de MÉS per Mallorca Miquel Mir, està posant tots els seus recursos al servei de la lluita contra la covid-19. Els mitjans humans i tècnics de l’Ibanat assisteixen aquests dies a la Gerència d’Atenció Primària transportant, per exemple, el material necessari per a la nova Central de comunicacions Covid-19 a la Unitat Bàsica del Molinar. Els tècnics de l’IBANAT també estan sent imprescindibles a l’hora de repartir el material crític perquè arribi abans als centres de salut de tot Mallorca.

Miquel Mir ha destacat la importància de "coordinar tots els esforços i no reparar en mitjans a l’hora de combatre la covid-19". Segons ha dit, "la Conselleria i els nostres efectius faran qualsevol cosa que puguin fer per cooperar en l’enorme esforç que estan fent els professionals sanitaris, la resta del personal essencial i tota la societat".

Per altra banda, els Agents de Medi ambient han aixecat diverses actes per infracció de l’Estat d’alarma en Espais Naturals Protegits, especialment en els primers dies de confinament. La intensificació d’aquestes tasques de vigilància ha permès reduir l’exposició i evitar les conductes perilloses.