La comissió d’investigació sobre Son Espases proposada pel Grup MÉS es crearà les properes setmanes

Biel Barceló: “la confessió d’alts càrrecs del PP segons la qual la concessió de Son Espases va estar manipulada és un fet gravíssim”


El Parlament crearà previsiblement en les properes setmanes la comissió d’investigació proposada pel Grup MÉS per aclarir el procés de concessió de les obres de l’hospital de Son Espases, després que alts càrrecs del PP durant la legislatura 2003-2007 (com ara l’exconsellera de Salut, Aina Castillo, o l’exregidor d’Urbanisme de Palma, Javier Rodrigo de Santos), hagin confessat que el procés va estar manipulat per ordres del president Jaume Matas.

El portaveu del Grup MÉS, Biel Barceló, ha afirmat que aquestes confessions son “un fet gravíssim”, que apunta que la concessió de l’hospital pot haver estat el cas de corrupció més greu de la història democràtica del nostre país. Barceló ha instat el president Bauzá a crear “sense dilacions” la comissió d’investigació: “en sis mesos la comissió ha de fer la seva feina. S’ha de cridar a comparèixer a tots els responsables de la concessió de l’hospital”, entre ells l’expresident del Govern i del PP Jaume Matas i l’exconsellera Castillo.