La coalició MÉS es reuneix amb ARCA

Els representants de la coalició han mantingut avui una trobada amb el president d’ARCA per tal de presentar els detalls del procés constituent de la coalició i al mateix temps tractar les principals qüestions relatives a la protecció del nostre patrimoni

JPEG - 956.8 kB

Fina Santiago i Antoni Verger s’han reunit avui dematí amb Pere Ollers i Xavier Terrassa, president i secretari respectivament de l’entitat referència en la defensa del patrimoni de Mallorca. La trobada, que s’ha produït a la seu d’ARCA, ha servit per presentar el procés constituent de la coalició MÉS.

En el marc de les trobades amb entitats, Fina Santiago i Antoni Verger han explicat que la coalició ha iniciat un procés constituent amb l’objectiu de sumar per crear i enfortir l’espai polític i social de l’esquerra nacionalista i ecologista. Un procés que durà la propera tardor a celebrar una Assemblea constituent per intentar sumar diferents formacions polítiques que s’identifiquin amb aquest espai però també a persones que de forma individual vulguin contribuir a fer gran aquest projecte.

Al mateix temps, la trobada ha servit per posar en comú la preocupació de la coalició i l’entitat proteccionista davant la política econòmica i urbanística dels actuals govern a les diferents institucions municipals, insulars i autonòmica. En aquest sentit, s’ha refermat el compromís de tots els assistents de seguir col·laborant per denunciar els abusos que es puguin produir i defensar la protecció del nostre patrimoni arreu de Mallorca.

JPEG - 1.5 MB