La campanya ‘Repensem Mallorca’ arriba a més de 250 entitats i associacions en tal sols un mes

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha finalitzat aquesta setmana la primera roda de visites als municipis de Lloseta, Llubí i Maria de la Salut on ha presentat la campanya de participació ciutadana.


‘Repensem Mallorca’, la campanya de participació ciutadana que el Consell de Mallorca duu a terme des del passat mes d’octubre, ha finalitzat aquesta setmana la seva primera roda de visites als municipis de l’illa. En total, s’han visitat 23 municipis i més de 250 entitats i associacions locals de tots els àmbits: culturals, juvenils, esportives...

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha valorat molt positivament la rebuda que tant els municipis, així com també les associacions i entitats locals, han tengut cap a la campanya posada en marxa des de la institució insular. El president ha agraït als ajuntaments la seva predisposició a col·laborar a l’hora de difondre la campanya ‘Repensem Mallorca’.

En aquest sentit, Ensenyat ha agraït especialment la tasca de l’exbatle de Manacor, Miquel Oliver, així com també la de tot el seu equip de govern, ja que durant la visita duta a terme a la capital llevantina es congregaren un total de 32 associacions. “És curiós que un batle acusat de ser poc dialogant hagi estat el que més associacions i entitats hagi convidat a participar a la campanya ‘Repensem Mallorca’”, ha manifestat Ensenyat en relació a les acusacions de PP, PI i AIPC cap a l’exbatle Oliver.

Els darrers pobles visitats durant aquesta primera roda de visites que el president Ensenyat, està duent a terme per tota l’illa, han estat Lloseta, Llubí i Maria de la Salut.