L’IMAS reforma la residència de La Bonanova amb 68 places noves

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Margalida Puigserver, ha firmat el projecte de reforma de la residència de La Bonanova. Aquest projecte suposarà una millora de les instal•lacions, 68 places noves i una adequació de les mateixes a la normativa vigent.

La consellera de MÉS Margalida Puigserver ha manifestat que “amb la inversió de 2.4 milions per la reforma de la residència La Bonanova, que es sumen a la reforma ja iniciada de la Llar d’Ancians de General Riera, continuam amb el nostre compromís de reformar i modernitzar les residències i llars de l’IMAS durant aquesta legislatura, i convertint les places existents i que ja no s’utilitzen en places per a persones dependents, alleugerint així la llista d’espera”.

D’aquesta manera la planta quedarà dividida en dues ales i un espai central, amb zones comuns que fins ara no existien. L’objectiu d’aquesta nova configuració és fer de cada una de les plantes de La Bonanova una zona independent i totalment equipada amb tots els serveis necessaris. Així, els usuaris disposaran d’un menjador, una sala d’estar, dos banys geriàtrics, a més d’una zona per a rebre les visites dels familiars i un espai destinat a fisioteràpia i a teràpia ocupacional. Així mateix, els treballadors comptaran també amb un espai propi com ara un control d’infermeria o un office.