L’IMAS realitzarà el segon recompte de persones sense sostre de l’illa

Puigserver: "És molt important la implicació de la societat civil, ja que donar resposta és una feina de tots"

La consellera de MÉS i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, ha presentat avui el segon recompte de persones sense sostre a Mallorca. El recompte es durà a terme per iniciativa de l’IMAS i comptarà amb uns 200 voluntaris i amb la col·laboració de diverses entitats.

"És molt important la implicació de la societat civil, ja que donar resposta és una feina de tots i especialment per les institucions", ha explicat Puigserver, a la vegada que ha recalcat que "L’objectiu és tenir una visió concreta del nombre de persones que viuen al carrer a l’illa, per tal d’augmentar les mesures per garantir el seu benestar". L’estudi es durà a terme el pròxim dia 22 de març i cobrirà Palma i diversos municipis de l’illa. Els voluntaris rebran una formació per part de la UIB per unificar criteris.

Puigserver ha manifestat que «l’obtenció i anàlisi de les dades de l’estudi ens servirà per seguir treballant, a través del Pla de Lluita Contra la Pobresa, impulsat durant la present legislatura, en la millora de les condicions en què viuen les persones que desgraciadament no disposen d’una llar on viure»