L’IMAS presenta la memòria d’activitats del 2017

L’IMAS ha fet un balanç de les dades i les actuacions d’aquest 2017. Es tracta de la feina feta per l’institut, que compta amb el pressupost més social de la història del Consell de Mallorca. De fet, d’ençà que ha entrat el pacte d’esquerres, el pressupost ha augmentat any rere any", ha explicat la consellera de MÉS i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver.

La consellera Margalida Puigserver ha destacat l’esforç a l’apartat d’inversions que s’ha realitzat durant aquest any per millorar les infraestructures i els serveis que s’ofereixen des de l’IMAS. Concretament, Puigserver ha remarcat que «hem dut a terme les obres del pavelló C de la Llar d’Ancians i hem iniciat la tramitació necessària per a la reforma integral de la novena planta de la residència de La Bonanova». Igualment, ha destacat que «hem continuat apostant per la prevenció comunitària ampliant convenis de suport psicosocial a les famílies amb els diferents ajuntaments de Mallorca i hem augmentat el nombre de serveis i places concertades per a persones amb discapacitat".

La Consellera també ha destacat l’aposta per la política de prevenció comunitària, amb l’ampliació dels convenis de suport psicosocial per a famílies amb menors a càrrec. Puigserver també ha destacat que "des de l’àrea d’Inclusió social s’han organitzat diferents reunions amb els municipis de Mallorca per coordinar els Plans Municipals sobre Drogues i elaborar així un protocol conjunt que contribueixi a la minva de consum d’aquestes substàncies entre els illencs, i especialment entre els joves".

Per tot això, la consellera ha explicat que "estem davant d’una memòria que dóna una imatge clara de la feina que feim cap a les persones, ja que les persones són la prioritat de l’IMAS i del Consell de Mallorca".