L’IMAS posa en marxa un nou centre residencial de menors a Lloseta

L’IMAS ha posat en marxa un nou centre residencial per menors adolescents a Lloseta.

L’associació Ames, entitat responsable del nou centre i que desenvolupa el projecte Auborada per a menors que es troben en situació de guarda o tutela per part del Consell de Mallorca, va realitzar la setmana passada jornada de portes obertes a la que va acudir la consellera de Serveis Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver.

El nou centre de la part forana té contractades, mitjançant el procés de licitació, un total de vuit places per a menors d’entre 13 i 17 anys que, per diversos motius, no poden viure amb els seus progenitors. "Es tracta d’enfortir el teixit que tenim de centres, per donar un millor servei a la ciutadania. Crec que és molt important destinar esforços i recursos a aquesta tasca", ha destacat la consellera de MÉS.

Cal recordar que, a més d’aquest centre residencial, el Consell de Mallorca, a través de l’IMAS, disposa d’altres centres propis i contractats per poder garantir l’atenció adequada dels menors que es troben en situació de desprotecció. Concretament, l’IMAS compta amb un total de 69 places a centres propis i 283 places contractades mitjançant licitació de serveis obert, a més de diferents places a centres especialitzats per a persones amb discapacitat o determinades problemàtiques de conducta.