L’IMAS posa en marxa el Servei d’atenció integral a domicili

Per fer realitat aquest programa està previst incorporar més de 55 treballadors nous

La presidenta de l’IMAS i consellera de MÉS per Mallorca, Margalida Puigserver, ha explicat que aquest servei s’ha posat en marxa per «cobrir les necessitats de les persones en l’àmbit de la seva vida quotidiana ».

Durant el període de funcionament del programa s’han atès un total de 33 persones de les comarques de Raiguer i Migjorn als seus domicilis i, a partir del mes de maig, s’ampliarà a la Comarca de Llevant, amb l’objectiu d’arribar fins a les més de 150 persones ateses. Concretament, participaran en aquest projecte pilot els municipis d’Inca, Lloseta, Alaró, Binissalem, Santa Maria, Consell, Porreres, Felanitx, Campos, Artà, Capdepera, Son Servera, Ses Salines i Sant Llorenç.

«Nosaltres creim en la proximitat, és molt important facilitar els recursos a la gent, i més a les persones que tenen necessitats evidents. D’aquesta idea i amb aquesta voluntat sorgeix la nostra nova línia de feina», ha explicat Puigserver.

El projecte del Servei d’atenció integral a domicili està cofinançat per l’IMAS i el Govern de les Illes Balears i en el primer any d’implantació compta amb un pressupost inicial d’1.184.820 euros